Tuduhaké menu pokok

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist.

Just Go with It nggih punika sesirah filem sandhiwara komedi romantis saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaaarahaken déning Dennis Dugan. Skénario kagem filem punika kaserat déning Allan Loeb sesarengan kaliyan TImothy Dowling. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel filem nggih punika Jack Giarraputo, Adam Sandler, lan Heather Parry. Wondéné tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Rupert Gregson-Williams, sinematografi dipuncakaken déning Theo van de Sande. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Adam Sandler lan Jennifer Aniston. Columbia Pictures mbabar filem punika kagem pamirsa Amérikah Sarékat ing surya 11 Februari 2011.[3][4][5][6]"[7][8]

Juru paragaBesut

RujukanBesut

  1. Horn, John (February 10, 2011). "Word of Mouth: 'Just Go With It' plays the demographics". LA Times. Dijupuk February 12, 2011. 
  2. "Just Go With It (2011)". Box Office Mojo. Dijupuk 2011-06-19. 
  3. Borys Kit (2009-12-08). "Sandler, Aniston playing 'Pretend'". The Hollywood Reporter (Nielsen Business Media). Dijupuk 2010-02-07. 
  4. "Grand Wailea in Maui: The Setting for "Just Go With It"". FiveStarAlliance.com. Diarsip saka sing asli ing 2012-05-24. Dijupuk 2011-06-19. 
  5. "Just Go with It Weekend Grosses". boxofficemojo.com. IMDB. Dijupuk July 30, 2011. 
  6. "Just Go with It Foreign Totals". boxofficemojo.com. IMDB. Dijupuk July 30, 2011. 
  7. "Just Go with It - Rotten Tomatoes". Dijupuk 19 April 2018. 
  8. "Just Go with It Reviews, Ratings, Credits". Metacritic. Retrieved 2011-02-16.

Pranala njawiBesut