Just Go with It

Just Go with It nggih punika sesirah filem sandhiwara komedi romantis saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaaarahaken déning Dennis Dugan. Skénario kagem filem punika kaserat déning Allan Loeb sesarengan kaliyan TImothy Dowling. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel filem nggih punika Jack Giarraputo, Adam Sandler, lan Heather Parry. Wondéné tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Rupert Gregson-Williams, sinematografi dipuncakaken déning Theo van de Sande. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Adam Sandler lan Jennifer Aniston. Columbia Pictures mbabar filem punika kagem pamirsa Amérikah Sarékat ing surya 11 Februari 2011.[3][4][5][6]"[7][8]

Just Go with It
Barkas:Just Go with It Poster.jpg
Poster rilis teatrikal
DisutradaraniDennis Dugan
DiprodhuseriJack Giarraputo
Adam Sandler
Heather Parry
DiskénariyoniAllan Loeb
Timothy Dowling
DibintangiAdam Sandler
Jennifer Aniston
Dan Patrick
Brooklyn Decker
Dave Matthews
Nick Swardson
Nicole Kidman
DimusikiRupert Gregson-Williams
SinématografiTheo van de Sande
Dibabar déningColumbia Pictures
Tanggal metu
  • Fèbruari 11, 2011 (2011-02-11)
Suwéné
117 Menit
NagaraAmérika Sarékat
BasaBahasa Inggris
Rantaman$80 Juta[1]
Kalarisan$214,918,407[2]

Juru paragaBesut

RujukanBesut

  1. Horn, John (February 10, 2011). "Word of Mouth: 'Just Go With It' plays the demographics". LA Times. Dibukak ing February 12, 2011.
  2. "Just Go With It (2011)". Box Office Mojo. Dibukak ing 2011-06-19.
  3. Borys Kit (2009-12-08). "Sandler, Aniston playing 'Pretend'". The Hollywood Reporter. Nielsen Business Media. Dibukak ing 2010-02-07.
  4. "Grand Wailea in Maui: The Setting for "Just Go With It"". FiveStarAlliance.com. Diarsip saka sing asli ing 2012-05-24. Dibukak ing 2011-06-19. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  5. "Just Go with It Weekend Grosses". boxofficemojo.com. IMDB. Dibukak ing July 30, 2011.
  6. "Just Go with It Foreign Totals". boxofficemojo.com. IMDB. Dibukak ing July 30, 2011.
  7. "Just Go with It - Rotten Tomatoes". Dibukak ing 19 April 2018.
  8. "Just Go with It Reviews, Ratings, Credits". Metacritic. Retrieved 2011-02-16.

Pranala njawiBesut