Kaji Ifrad ya iku jinis ngibadah kaji sing mbédakaké ngayahi ngibadah kaji lan ngibadah umrah, yakuwi ngayahi ngibadah kaji ndhisik, sawisé rampung nembé ngayahi umrah. Kaloroné diayahi sajeroning wulan kaji. Sing ngayahi ngibadah kaji ifrad iki ora kena dham.

Tata caraBesut

  1. Ihram saka miqat kanthi niyat mung ngayahi ngibadah kaji waé
  2. Ihram saka miqat kanthi niyat ngibadah umrah

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut