Kaji Qiran

Kaji Qiran ya iku ngibadah kaji lan ngibadah umrah loro-loroné diayahi sisan. Kanthi mangkono amalan umrah wis dicakup sajeroning ngibadah kaji. Jamaah sing ngayahi ngibadah kaji qiran iki duwé kewajiban bayar dham.

Tata caraBesut

  1. Ihram saka miqat kanthi niyat kaji lan umrah sisan
  2. Ngayahi kabèh amalan kaji

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut