Kali Tuntang

kali ing Indonésia

Kali Tuntang iku kali ing Jawa Tengah kang ngliwati tlatah Kabupatèn Semarang. Kali kang dawané 139 km iku duwé loro anak kali ya iku Kali Senjoyo (37 km) lan Kali Bancak (30 km). Kutha-kutha kang diliwati antarané Kutha Ambarawa lan Kutha Salatiga. Rawa Pening minangka péranganing laladan ilèn Kali Tuntang.

Kali Tuntang
Kapernah
Kahanan fisik
PungkasanéSegara Jawa
Dawané139 km

Uga delengenBesut

RujukanBesut