Kalidawir, Tulungagung

kacamatan ing Kabupatèn Tulungagung, Indonésia

Kalidawir iku kacamatan ing Kabupatèn Tulungagung.[1]

Kalidawir
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKalidawir
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 8°11′55″S 111°56′55″E / 8.19873°S 111.9487°E / -8.19873; 111.9487Koordhinat: 8°11′55″S 111°56′55″E / 8.19873°S 111.9487°E / -8.19873; 111.9487
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènTulungagung
Kodhe laladan
administrasi
35.04.14

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.