Kalitekuk, Semin, Gunungkidul

désa ing Indonésia

Kalitekuk iku désa ing Kacamatan Semin, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Kalitekuk
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKalitekuk
Kalitekuk kapernah ing Kabupatèn Gunungkidul
Kalitekuk
Kalitekuk
Kalitekuk kapernah ing Ngayogyakarta
Kalitekuk
Kalitekuk
Kalitekuk kapernah ing Indonésia
Kalitekuk
Kalitekuk
Koordhinat: 7°52′38″S 110°42′16″E / 7.87726°S 110.70454°E / -7.87726; 110.70454Koordhinat: 7°52′38″S 110°42′16″E / 7.87726°S 110.70454°E / -7.87726; 110.70454
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanSemin
Kodhe laladan
administrasi
34.03.12.2001

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)