Kaliwira, Wanasaba

Kaliwira iku kacamatan ing Kabupatèn Wanasaba.[1]

Kaliwira
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKaliwiro
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°28′24″S 109°50′05″E / 7.47333°S 109.83486°E / -7.47333; 109.83486Koordhinat: 7°28′24″S 109°50′05″E / 7.47333°S 109.83486°E / -7.47333; 109.83486
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanasaba
Kodhe laladan
administrasi
33.07.04

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.