Bausastra

(Kaelih saka Kamus)

Bausastra (Jawa: ꦧꦲꦸꦱ꧀ꦱꦠꦿ ) (Ind: kamus) ya iku buku sing isiné pratelan jarwa têgês tembung-tembung.

Tuladha gambar bausastra basa Jawa-Walanda, ing taun 1903 ꦧꦲꦸꦱꦱ꧀ꦠꦿꦗꦮꦮꦭꦤ꧀ꦢ
Bausastra ꦧꦲꦸꦱꦱ꧀ꦠꦿ

Pratelan pitulis prakara bausastraBesut

Sumangga manawa ana sing kersa ngisi bausastra iki.

Saperangan bausastra gumathukBesut

Pirsanana ugaBesut

Situs BausastraBesut