Karangnangka, Karangnangka, Klathèn

Karangnangka iku désa ing Kacamatan Karangnangka, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Karangnangka
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKarangnongko
Karangnangka kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Karangnangka
Karangnangka
Karangnangka kapernah ing Jawa Tengah
Karangnangka
Karangnangka
Karangnangka kapernah ing Indonésia
Karangnangka
Karangnangka
Koordhinat: 7°40′26″S 110°33′06″E / 7.67375°S 110.55158°E / -7.67375; 110.55158Koordhinat: 7°40′26″S 110°33′06″E / 7.67375°S 110.55158°E / -7.67375; 110.55158
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKarangnangka
Kodhe laladan
administrasi
33.10.10.2006

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)