Karangwarèng, Karangwarèng, Cirebon

désa ing Indonésia

Karangwarèng iku désa ing Kacamatan Karangwarèng, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Karangwarèng
Désa
Karangwarèng kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Karangwarèng
Karangwarèng
Karangwarèng kapernah ing Jawa Kulon
Karangwarèng
Karangwarèng
Karangwarèng kapernah ing Indonésia
Karangwarèng
Karangwarèng
Koordhinat: 6°52′22″S 108°38′48″E / 6.87282°S 108.64673°E / -6.87282; 108.64673Koordhinat: 6°52′22″S 108°38′48″E / 6.87282°S 108.64673°E / -6.87282; 108.64673
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKarangwarèng
Kodhe laladan
administrasi
32.09.34.2008

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)