Kayen iku kacamatan ing Kabupatèn Pathi.[1]

Kayen
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKayen
Kayen kapernah ing Jawa Tengah
Kayen
Kayen
Kayen kapernah ing Indonésia
Kayen
Kayen
Koordhinat: 6°54′12″S 110°59′18″E / 6.90346°S 110.98843°E / -6.90346; 110.98843Koordhinat: 6°54′12″S 110°59′18″E / 6.90346°S 110.98843°E / -6.90346; 110.98843
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
Kodhe laladan
administrasi
33.18.02

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.