Kebon, Bayat, Klathèn

désa ing Indonésia

Kebon iku désa ing Kacamatan Bayat, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Kebon
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKebon
Kebon kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Kebon
Kebon
Kebon kapernah ing Jawa Tengah
Kebon
Kebon
Kebon kapernah ing Indonésia
Kebon
Kebon
Koordhinat: 7°46′11″S 110°39′04″E / 7.7696°S 110.65119°E / -7.7696; 110.65119Koordhinat: 7°46′11″S 110°39′04″E / 7.7696°S 110.65119°E / -7.7696; 110.65119
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanBayat
Kodhe laladan
administrasi
33.10.04.2015

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)