Kebonharja, Polanharja, Klathèn

désa ing Indonésia

Kebonharja iku désa ing Kacamatan Polanharja, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Kebonharja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKebonharjo
Kebonharja kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Kebonharja
Kebonharja
Kebonharja kapernah ing Jawa Tengah
Kebonharja
Kebonharja
Kebonharja kapernah ing Indonésia
Kebonharja
Kebonharja
Koordhinat: 7°36′16″S 110°40′08″E / 7.60442°S 110.66885°E / -7.60442; 110.66885Koordhinat: 7°36′16″S 110°40′08″E / 7.60442°S 110.66885°E / -7.60442; 110.66885
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanPolanharja
Kodhe laladan
administrasi
33.10.17.2015

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)