Kebonharja, Samigaluh, Kulon Praga

désa ing Indonésia

Kebonharja iku désa ing Kacamatan Samigaluh, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Kebonharja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKebonharjo
Kebonharja kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Kebonharja
Kebonharja
Kebonharja kapernah ing Ngayogyakarta
Kebonharja
Kebonharja
Kebonharja kapernah ing Indonesia
Kebonharja
Kebonharja
Koordhinat: 7°42′24″S 110°09′00″E / 7.70676°S 110.15009°E / -7.70676; 110.15009Koordhinat: 7°42′24″S 110°09′00″E / 7.70676°S 110.15009°E / -7.70676; 110.15009
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanSamigaluh
Kodhe laladan
administrasi
34.01.11.2001

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.