Kejajar, Wanasaba

Kejajar iku kacamatan ing Kabupatèn Wanasaba.[1]

Kejajar
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKejajar
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°13′18″S 109°55′30″E / 7.22172°S 109.92512°E / -7.22172; 109.92512Koordhinat: 7°13′18″S 109°55′30″E / 7.22172°S 109.92512°E / -7.22172; 109.92512
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanasaba
Kodhe laladan
administrasi
33.07.13

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.