Kenyam, Nduga

kutha krajan Kabupatèn Nduga

Kenyam iku dhistrik ing Kabupatèn Nduga Propinsi Papua.

Kenyam
Dhistrik
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKenyam
NagaraIndonésia
ProvinsiPapua
KabupatènNduga
Kodhe laladan
administrasi
91.24.01

Cithakan:Dhistrik-stub