Kepanjènkidul, Kutha Blitar

kacamatan ing Kutha Blitar, Indonésia

Kepanjènkidul iku kacamatan ing Kutha Blitar.[1]

Kepanjènkidul
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKepanjenkidul
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 8°04′17″S 112°10′37″E / 8.07129°S 112.17681°E / -8.07129; 112.17681Koordhinat: 8°04′17″S 112°10′37″E / 8.07129°S 112.17681°E / -8.07129; 112.17681
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KuthaBlitar
Kodhe laladan
administrasi
35.72.01

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.