Kepanjènkidul, Kutha Blitar

kacamatan ing Kutha Blitar, Indonésia

Kepanjènkidul iku kacamatan ing Kutha Blitar.[1]

Kepanjènkidul
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKepanjenkidul
Kepanjènkidul kapernah ing Jawa Wétan
Kepanjènkidul
Kepanjènkidul
Kepanjènkidul kapernah ing Indonésia
Kepanjènkidul
Kepanjènkidul
Koordhinat: 8°04′17″S 112°10′37″E / 8.07129°S 112.17681°E / -8.07129; 112.17681Koordhinat: 8°04′17″S 112°10′37″E / 8.07129°S 112.17681°E / -8.07129; 112.17681
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KuthaBlitar
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)