Kepohkencana, Pucakwangi, Pathi

désa ing Indonésia

Kepohkencono iku désa ing Kacamatan Pucakwangi, Kabupatèn Pathi, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Kepohkencono
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
KacamatanPucakwangi
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Uga delengenBesut