Kertek, Wanasaba

Kertek iku kacamatan ing Kabupatèn Wanasaba.[1]

Kertek
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKertek
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°21′22″S 109°58′38″E / 7.35611°S 109.97733°E / -7.35611; 109.97733Koordhinat: 7°21′22″S 109°58′38″E / 7.35611°S 109.97733°E / -7.35611; 109.97733
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanasaba
Kodhe laladan
administrasi
33.07.08

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.