Susunan musik Kimi Ga Yo.

Kimi Ga Yo (basa Jepang: 君が代; basa Indonésia: "Amoga Kakuwasan Ingkang Sinuhun Bisa Lumanjuta 1.000 Taun Lawasé) iku judhul lagu kabangsan Jepang.

Lagu iki katulis mawa siji metrum Jepang waka. Ana sing nduwé gagasan yèn lagu iki sajatiné lagu puisi asmara.

Asli (aksara Hiragana)Besut

君が代は
千代に
八千代に
細石の
巖となりて
苔の生すまで

Asli (aksara Latin)Besut

Kimi ga yo ha
Chiyo ni,
Yachiyo ni
Sazare ishi no,
Ihaho to narite,
Koke no musu made.

Alihbasa JawaBesut

Amoga kakuwasan Ingkang Sinuhun,
Lumanjuta sèwu (taun) lawasé,
8.000 generasi,
Nganti watu krikil,
Owah dadi watu karang,
Sing katutupan lumut.

Pranala njabaBesut