Krambilsawit, Saptasari, Gunungkidul

désa ing Indonésia

Krambilsawit iku désa ing Kacamatan Saptasari, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Krambilsawit
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKrambilsawit
Krambilsawit kapernah ing Kabupatèn Gunungkidul
Krambilsawit
Krambilsawit
Krambilsawit kapernah ing Ngayogyakarta
Krambilsawit
Krambilsawit
Krambilsawit kapernah ing Indonésia
Krambilsawit
Krambilsawit
Koordhinat: 8°05′05″S 110°28′16″E / 8.08465°S 110.47117°E / -8.08465; 110.47117Koordhinat: 8°05′05″S 110°28′16″E / 8.08465°S 110.47117°E / -8.08465; 110.47117
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanSaptasari
Kodhe laladan
administrasi
34.03.15.2001

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)