Kranggan, Polanharja, Klathèn

Kranggan iku désa ing Kacamatan Polanharja, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Kranggan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKranggan
Kranggan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Kranggan
Kranggan
Kranggan kapernah ing Jawa Tengah
Kranggan
Kranggan
Kranggan kapernah ing Indonésia
Kranggan
Kranggan
Koordhinat: 7°36′12″S 110°40′50″E / 7.60338°S 110.68043°E / -7.60338; 110.68043Koordhinat: 7°36′12″S 110°40′50″E / 7.60338°S 110.68043°E / -7.60338; 110.68043
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanPolanharja
Kodhe laladan
administrasi
33.10.17.2014

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)