Krikilan, Bayat, Klathèn

Krikilan iku désa ing Kacamatan Bayat, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Krikilan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKrikilan
Krikilan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Krikilan
Krikilan
Krikilan kapernah ing Jawa Tengah
Krikilan
Krikilan
Krikilan kapernah ing Indonésia
Krikilan
Krikilan
Koordhinat: 7°46′23″S 110°38′21″E / 7.773°S 110.63928°E / -7.773; 110.63928Koordhinat: 7°46′23″S 110°38′21″E / 7.773°S 110.63928°E / -7.773; 110.63928
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanBayat
Kodhe laladan
administrasi
33.10.04.2008

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)