Kristiansund punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen. Tlatah Kristiansand misuwur minangka plabuhan ing mangsa panas, kanthi griya-griya awarni pethak, lan pasisir ingkang awujud séla[1][2].

Kristiansund
Désa ing Nurwègen
Nagara Norway
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut