Kroya, Cilacap

Kroya iku kacamatan ing Kabupatèn Cilacap.[1]

Kroya
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKroya
Kroya kapernah ing Jawa Tengah
Kroya
Kroya
Kroya kapernah ing Indonésia
Kroya
Kroya
Koordhinat: 7°37′35″S 109°14′14″E / 7.62636°S 109.23716°E / -7.62636; 109.23716Koordhinat: 7°37′35″S 109°14′14″E / 7.62636°S 109.23716°E / -7.62636; 109.23716
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènCilacap
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)