Kundhèn, Karanganom, Klathèn

Kundhèn iku désa ing Kacamatan Karanganom, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Kundhèn
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKunden
Kundhèn kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Kundhèn
Kundhèn
Kundhèn kapernah ing Jawa Tengah
Kundhèn
Kundhèn
Kundhèn kapernah ing Indonésia
Kundhèn
Kundhèn
Koordhinat: 7°39′21″S 110°39′14″E / 7.65571°S 110.65387°E / -7.65571; 110.65387Koordhinat: 7°39′21″S 110°39′14″E / 7.65571°S 110.65387°E / -7.65571; 110.65387
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKaranganom
Kodhe laladan
administrasi
33.10.18.2007

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)