Kwadungan, Ngawi

kacamatan ing Kabupatèn Ngawi, Indonésia

Kwadungan iku kacamatan ing Kabupatèn Ngawi.[1]

Kwadungan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKwadungan
Kwadungan kapernah ing Jawa Wétan
Kwadungan
Kwadungan
Kwadungan kapernah ing Indonésia
Kwadungan
Kwadungan
Koordhinat: 7°30′47″S 111°30′39″E / 7.513°S 111.51091°E / -7.513; 111.51091Koordhinat: 7°30′47″S 111°30′39″E / 7.513°S 111.51091°E / -7.513; 111.51091
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
Kodhe laladan
administrasi
35.21.06

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.