Kwarèn, Ngawèn, Klathèn

désa ing Indonésia

Kwarèn iku désa ing Kacamatan Ngawèn, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Kwarèn
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKwaren
Kwarèn kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Kwarèn
Kwarèn
Kwarèn kapernah ing Jawa Tengah
Kwarèn
Kwarèn
Kwarèn kapernah ing Indonésia
Kwarèn
Kwarèn
Koordhinat: 7°40′25″S 110°36′16″E / 7.67361°S 110.60445°E / -7.67361; 110.60445Koordhinat: 7°40′25″S 110°36′16″E / 7.67361°S 110.60445°E / -7.67361; 110.60445
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanNgawèn
Kodhe laladan
administrasi
33.10.22.2009

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)