Lalapan

Ubarampe asupan jejanganan

Lalapan ya iku ubarampé sing racaké arupa jejanganan kanggo kanca mangan iwak pithik goreng utawa bakar, lélé, iwak goreng lan maneka warna lawuh liyané. Lalapan isiné ya iku kemangi, kobis, tomat, timun, godhong kates, godhong pohung lan sapanunggalané. Menawa lagi mangan sega karo iwak uga ana sambel terasi, sambel tomat, sambel korèk lan maneka werna sambel liyané.

Lalapan
Lalapan