Tuduhaké menu pokok

Lava inggih punika magma ingkang medal saking jero bumi lan dugi wonten dhataranipun bumi. Nalika medal kapisan, lèlèhan lava taksih panas sanget. Tansaya dangu suhu lava dados asrep lan pungkasanipun dados watu-watuan atos, manawi kadadosan punika terus-terasan, samangké dados tumpukan watu-watuan atos ingkang tansaya inggil saéngga kawangun gunung geni.[1]

Uga delengenBesut

Cathetan sikilBesut

  1. Kurnia Anwar. 2007. Ilmu Pengetahuan Sosial. Jakarta. Yudhistira

Pranala njabaBesut