Leksana, Wanasaba

Leksana iku kacamatan ing Kabupatèn Wanasaba.[1]

Leksana
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiLeksono
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°24′06″S 109°51′22″E / 7.40169°S 109.85617°E / -7.40169; 109.85617Koordhinat: 7°24′06″S 109°51′22″E / 7.40169°S 109.85617°E / -7.40169; 109.85617
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanasaba
Kodhe laladan
administrasi
33.07.05

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.