Tuduhaké menu pokok
Lempongan Aqaba

Lempongan Aqaba (basa Arab: خليج العقبة), ing Israèl dikenal kanthi jeneng Lempongan Eilat (basa Ibrani: מפרץ אילת) iku lempongan sing dumunung ing Segara Abang. Papan geografisé ing sisih wétan dumunung Ujung Sinai lan ing sisih kulon ana Ujung Arab. Nagara-nagara Mesir, Israèl, Yordania, lan Arab Saudi duwé pasisir ing lempongan Aqaba.

Pranala njabaBesut

Cithakan:Pratélan segara