Tuduhaké menu pokok

Leskovac (Aksara Sirilik Serbia: Лесковац) iku kutha lanmunisipal ing Serbia sisih kidul. Kutha iki minangka pusar administrasi saka Dhistrik Jablanica ing Serbia. Miturut data sènsus taun 2002, kang ndunungi kutha iki ana 94,758 jiwa, lan ing munisipal gunggung 167,252 jiwa.

Leskovac
Лесковац
City
Gendéra Leskovac
Gendéra
Location of the municipality of Leskovac within Serbia
Location of the municipality of Leskovac within Serbia
NegaraSerbia
DistrikJablanica
Padunungan144
Pamaréntahan
 • MayorSlobodan Kocic (DS)
Laladan[1]
 • Municipalitas1.025 km2 (396 sq mi)
Cacah warga (2002 census)[2]
 • Kutha94.758
 • Municipal167.252
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)
Kodhe pos16000
Kodhe area+381 16
Car platesLE
Situs wèbwww.cityofleskovac.org

RujukanBesut

  1. "Municipalities of Serbia, 2006". Statistical Office of the Republic of Serbia. 
  2. Popis stanovništva, domaćinstava i Stanova 2002. Knjiga 1: Nacionalna ili etnička pripadnost po naseljima (ing basa Serbian). Statistical Office of the Republic of Serbia. 2003. ISBN 86-84443-00-09 Priksa gandra |isbn= (pitulung). 

Pranala njabaBesut