Tuduhaké menu pokok
The Levant

Levant (IPA: /lə'vænt/) iku istilah geografi tumrap tlatah ing Wétan Tengah, kang diwatesi déning Pagunungan Taurus ing sisih lor, Segara Mediterania ing sisih kulon, Upper Mesopotamia ing sisih wétan, lan Ara-ara Arabia ing sisih kidul.

Isi

TlatahBesut

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut