Limbad (lair ing Tegal, Jawa Tengah, 6 Juli 1972; umur 47 taun) panjenengané kang duwé kaprigelan lan kagolong salha sijiné pasulap Indonésia kang ngawiti debaté minangka lungguh ing SMA.Kamisuwuran kang nanjak minangka panjenengané dinobatake dadi Master Magician sajeroning acara The Master kang digiyaraké déning stasiun RCTI. Ing partunjukane, Limbad konsisten ing alirné ya iku faqir magic, Aliran kan nampilake bebayan utawa nantang bebayan lan jarang dilakoni kabèh manungsa.

Limbad
Gambar:Limbad.jpg
Limbad
Lair (1972-07-06) Juli 6, 1972 (umur 47)
Indonésia Tegal, Jawa Tengah, Indonésia
PakaryanPesulap
BojoSusi Indrawati[1]

BebungahBesut

  • Pamenang The Master mangsa 2
  • Pamegang rekor ngadeg sajeroning 20 jam ing ndhuwur tower kanthi ndhuwur 20 mèter, sak Indonésia Book Record.
  • Pamenang rekor ing sajeroning aquarium kanthi 24 jam kanggo nyambut piala donya
  • Pamenang rekor dipendem urip-urip nganggo semen sajeroning 12 Jam kanggo nyambut Warsa Enggal 2012

SinetronografiBesut

FilmografiBesut

Pranala njabaBesut

Cathetan sukuBesut