Tuduhaké menu pokok

Warsa énggal punika salah siji hajatan sajeroning salah siji budaya. Kanggo ngerayakake mangsa ing satunggal taun uga dipundadosake perthandha dipunwiwitipun taun énggal salajengipun.

Warsa énggal ing donyaBesut

Ugi pirsaniBesut

RujukanBesut


Cithakan:Masarakat-stub