Louis Tomlinson
Louis Tomlinson in concert.jpg
Louis Tomlinson pada taun 2012
Pratélan latar wuri
Jeneng lairLouis Troy Austin[1][2]
Lair (1991-12-24) Dhésèmber 24, 1991 (umur 28)
SakaKarajan Manunggal Doncaster, South Yorkshire, Inggris
Mangsa akarya2010 - sekarang
AnggotaOne Direction
Louis Tomlinson dan Niall Horan di Glasgow, 14 Januari 2012

Louis William Tomlinson (lair dengan nama Louis Troy Austin,[1][3]lair 24 Dhésèmber 1991; umur 28 taun)[4] ya iku penyanyi asal Inggris lan minangka salah sawijining anggota saka boy band asal Britania Raya, One Direction. Dhèwèké asalé saka Doncaster, South Yorkshire, Inggris.

FilmografiBesut

Cathetan sukuBesut

  1. a b "Louis Troy Austin – Ancestry.co.uk". Ancestry.com. Dijupuk 11 June 2012. 
  2. "GRO Index Doncaster Jan 1992". Ancestry.com. Dijupuk 6 June 2012. 
  3. "GRO Index Doncaster Jan 1992". Ancestry.com. Dijupuk 6 June 2012. 
  4. "Louis turns 20!". Onedirectionmusic.com (Sony Music Entertainment (UK) Ltd). 24 December 2011. Dijupuk 24 November 2011. 

GladriBesut

Pranala njabaBesut

Cithakan:One Direction