Majayan, Klathèn Tengah, Klathèn

désa ing Indonésia

Majayan iku kalurahan ing Kacamatan Klathèn Tengah, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Majayan
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMojayan
Majayan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Majayan
Majayan
Majayan kapernah ing Jawa Tengah
Majayan
Majayan
Majayan kapernah ing Indonésia
Majayan
Majayan
Koordhinat: 7°42′37″S 110°36′31″E / 7.71024°S 110.6086°E / -7.71024; 110.6086Koordhinat: 7°42′37″S 110°36′31″E / 7.71024°S 110.6086°E / -7.71024; 110.6086
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKlathèn Tengah
Kodhe laladan
administrasi
33.10.25.1008

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)