Majegan, Tulung, Klathèn

désa ing Indonésia

Majegan iku désa ing Kacamatan Tulung, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Majegan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMajegan
Majegan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Majegan
Majegan
Majegan kapernah ing Jawa Tengah
Majegan
Majegan
Majegan kapernah ing Indonésia
Majegan
Majegan
Koordhinat: 7°36′39″S 110°36′50″E / 7.6109°S 110.614°E / -7.6109; 110.614Koordhinat: 7°36′39″S 110°36′50″E / 7.6109°S 110.614°E / -7.6109; 110.614
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanTulung
Kodhe laladan
administrasi
33.10.19.2006

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)