Malo, Bojanegara

kacamatan ing Kabupatèn Bajanegara, Indonésia

Malo iku kacamatan ing Kabupatèn Bojanegara.[1]

Malo
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMalo
Malo kapernah ing Jawa Wétan
Malo
Malo
Malo kapernah ing Indonesia
Malo
Malo
Koordhinat: 7°06′47″S 111°42′21″E / 7.11301°S 111.70589°E / -7.11301; 111.70589Koordhinat: 7°06′47″S 111°42′21″E / 7.11301°S 111.70589°E / -7.11301; 111.70589
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBojanegara
Kodhe laladan
administrasi
35.22.17

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.