Manggarwétan, Godhong, Grobogan

désa ing Indonésia

Manggarwétan iku désa ing Kacamatan Godhong, Kabupatèn Grobogan, Provinsi Jawa Tengah.

Manggarwétan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènGrobogan
KacamatanGodhong
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut