Mantingan, Ngawi

kacamatan ing Kabupatèn Ngawi, Indonésia

Mantingan iku kacamatan ing Kabupatèn Ngawi.[1]

Mantingan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMantingan
Mantingan kapernah ing Jawa Wétan
Mantingan
Mantingan
Mantingan kapernah ing Indonésia
Mantingan
Mantingan
Koordhinat: 7°23′09″S 111°09′40″E / 7.38571°S 111.16102°E / -7.38571; 111.16102Koordhinat: 7°23′09″S 111°09′40″E / 7.38571°S 111.16102°E / -7.38571; 111.16102
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
Kodhe laladan
administrasi
35.21.13

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.