Margareja iku kacamatan ing Kabupatèn Pathi.[1]

Margareja
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMargorejo
Margareja kapernah ing Jawa Tengah
Margareja
Margareja
Margareja kapernah ing Indonésia
Margareja
Margareja
Koordhinat: 6°46′01″S 110°59′30″E / 6.76699°S 110.99175°E / -6.76699; 110.99175Koordhinat: 6°46′01″S 110°59′30″E / 6.76699°S 110.99175°E / -6.76699; 110.99175
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
Kodhe laladan
administrasi
33.18.12

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.