Marron glacé

A marron Glace (jamak marrons glacés) punika confection, asli ing Italia lor lan kidul Prancis dumadi saka Chestnut candied ing gula sirup lan gilap . Glacer marrons minangka bahan kanggo panganan cuci mulut lan uga bisa dipangan dhewe. Crème de marrons minangka bahan baku kanggo panganan cuci mulut liyane, kayata Mont Blanc (krim murni), krim es, kue, saos manis utawa hiasan kanggo panganan cuci mulut liyane.

Marron glacé
Marrons glacés.jpg
JinisConfectionery
Panggonan asalNorthern Italy/Southern France
Tlatah utawa prajaPiedmont/Rhône-Alpes
Woworan pokokChestnuts, sugar
Buku masakan: Marron glacé  Médhia: Marron glacé