Mayungan, Ngawèn, Klathèn

désa ing Indonésia

Mayungan iku désa ing Kacamatan Ngawèn, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Mayungan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMayungan
Mayungan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Mayungan
Mayungan
Mayungan kapernah ing Jawa Tengah
Mayungan
Mayungan
Mayungan kapernah ing Indonésia
Mayungan
Mayungan
Koordhinat: 7°40′37″S 110°36′58″E / 7.67705°S 110.61619°E / -7.67705; 110.61619Koordhinat: 7°40′37″S 110°36′58″E / 7.67705°S 110.61619°E / -7.67705; 110.61619
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanNgawèn
Kodhe laladan
administrasi
33.10.22.2010

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)