Tuduhaké menu pokok

Midzhur (Bulgari: Миджур) utawa Midžor (Basa Serbia: Midžor/ Миџор) iku sawijining pucuk gunung ing pagunungan Balkan, dumunung ing tapelwates antara Serbia lan Bulgaria. Gunung iki dhuwuré 2,169 metres (7,116 ft), wujud pucuk sing paling dhuwur ing Pagunungan Balkan Kulon lan ing Serbia.[2]

Midzhur (Миджур)
Midžor (Миџор)
Midzor (1).jpg
Picture taken from the Serbian side
Titik dhuwur dhéwé
Èlevasi2,169 m (7,116 ft)
Prominèn1,478 metres (4,849 ft)
Koordhinat43°24′0″N 22°41′0″E / 43.40000°N 22.68333°E / 43.40000; 22.68333
Géografi
Midzhur (Миджур) kapernah ing Bulgaria
Midzhur (Миджур)
Midzhur (Миджур)
Location of Midzhur in Bulgaria (on Serbian border)
Location Serbia,  Bulgaria
Parent rangeBalkan Mountains

RujukanBesut

  1. http://peakbagger.com/peak.aspx?pid=13254
  2. Ora kalebu Kosovo, sing duwé pucuk gunung Đeravica ing pagunungan Prokletije sing luwih dhuwur tinimbang pucuk gunung iki ya iku 2,656 metres (8,714 ft).

GalleryBesut

Pranala njabaBesut

Cathetan sikilBesut