Nunung: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: maneh → manèh using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: maneh → manèh using AWB)
Nunung anak kaping telu saka pitu saudara, tau gagal anggoné bebrayanan karo bojo kang luwih enom umuré.<ref name="nunung"/>
Bojo kang kapisan jenengé [[Daniel Setyadi]], umuré luwih enom wolung taun saka dheweké, uga bojo kang kaping loroné, jenengé [[Rohani Widodo]], kacek umur nganti 12 taun.<ref name="nunung"/>
Nalika tanggal 23 Januari 2009, Nunung nyoba bebrayanan manehmanèh karo Wiki Husein, artis anyaran saka [[Solo]], [[Jawa Tengah]].<ref name="nunung"/>
Pernikahan kang diadakaké déning Nunung iki, dadi masalah ning kalangan [[masarakat]] amarga kacek umur kang nganti 12 taubn.<ref name="nunung"/>
Ananging Wiki lan Nunung tetep njalani bebrayanan bareng.<ref name="nunung"/>
6.697

besutan