Aktuator Tenaga Pneumatik: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c (→‎top: éjaan using AWB)
* Piston
* Lubang kanggo saluran mlebu lan metu sistem komprèsi.
lubang kanggo saluran piston iku transmisi daya isa dilakoaké. menawamanawa komprèsi lubang sisih tengen luwih dhuwur tinimbang sish kiwa maka piston gubah ning sisih kiwa, padha uga sawaliké.
 
Aktuator jininsing silinder iku biasané dianggo nganggo kompréssor, ing industri robotika, aktuator iki dianggo dèning robot angkat abot, utawa robot prèss, mula silinderé gedhi lan uga tenagané luwih saka 1000 kPa.
352.737

besutan