Wos: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c (→‎Jinis lan warna wos: éjaan using AWB)
* Wos [[abang|abrit]], amargi aleuronipun ngandhut gèn ingkang ngasilaken antosianin ingkang dados sumber werni abrit utawi ungu.
* Wos [[ireng|cemeng]], langka sanget, amargi aleuron saha endospermia ngasilaken [[antosianin]] kanthi intènsitas inggil saéngga werninipun ungu sanget nyelaki ireng.
* [[Ketan]] (utawi wos ketan), werninipun pethak, boten transparan, sedayasadaya utawi méh sedayasadaya pathinipun punika amilopektin.
* Ketan cemeng, inggih punika versi ketan saking wos ireng.
 
348.872

besutan