Reca Zeus ing Olympia: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:Statue of Zeus.jpg|thumb|300px|Patung Zeus.]]
 
'''Reca Zeus''' punika [[reca]] déwa Olimpiade [[Yunani]] ( negari ingkang dipunkurmati amargi seninipun).<ref name="comunity"/> reca punika kondhang amargi dipunsepuh kaliyan emas, ugi dipundamel saking gadhing.<ref name="indonesia"/> inggilipun watawis 12 ngantos 13 [[mèter]], reca Zeus punika agengipun ngebaki sedayasadaya ruang wonten kuil.<ref name="madia"/><ref>{{id}}[http://www.lintasberita.com/Dunia/Berita-Dunia/-patung-zeus-patung-terbsar-di-dunia-salah-satu-keajaiban-dunia_1 lintas berita] dipununduh tanggal 27 Mei 2011</ref>
inggilipun bangunan kuil punika 40 ''kaki''<ref name="comunity">{{id}}[http://www.eocommunity.com/printthread.php?tid=8425 kajaiban dunya] dipununduh tanggal 27 Mei 2011</ref>, posisinipun patung Zeus lenggahan.<ref name="madia">{{id}}[http://www.mediahidup.co.cc/2010/12/7-keajaiban-dunia-kuno.html www.mediahidup.co] dipununduh tanggal 27 Mei 2011</ref>
Reca Zeus punika dipundamel déning pamatung ingkang kondhang, inggih punika [[Phidias]] (abad ka-5 sadèrèngipun masèhi) kinten-kinten taun 432 sadèrèngipun massehi wonten ing tlatah [[Olympia]], [[Yunani]].<ref name="madia"/>
352.737

besutan